Profesjonelle, dyktige og effektive! Sååå fornøyd med sluttresultatet. Kan virkelig anbefale Flesland Flis.

- Maija Myrvang

Se flere omtaler

Showroom 3
Flislegger

Flislegger

Vi er en flislegger i Bergen med bred erfaring og kunnskap. I mer enn 10 år har vi bevist at vi er leverandør kundene kan stole på. Totalt flislegger vi i dag over 150 bad i året. Vår nytt bad på 10 dager garanti, er perfekt for deg som skal pusse opp badet og bor i Bergen eller omegn.

Les mer
Elektrotjenester
Elektrotjenester

Elektrotjenester

B.E.A. er en moderne elektroentreprenør som utfører oppdrag for både private og bedrifter i hele Bergens området. De ufører alt fra enkle jobber til de mest komplekse og sammensatte løsningene. Velger du den punktlige elektrikeren, får du produkter og løsninger tilpasset dine behov og ønsker. B.E.A. leverer kvalitet i alle ledd, noe som gjør at våre løsninger varer

Les mer
Rør og sanitær
Rør- og sanitærtjenester

Rør- og sanitærtjenester

Hagenes er en moderne mesterbedrift innen rørleggerfaget med lang erfaring.  De utfører alle typer installasjoner og oppdrag både for nybygg og rehabilitering. Hagenes sin erfaring og kunnskap sikrer deg kvalitetsløsninger, brukervennlighet, riktig pris og ikke minst løsninger som tilfredsstiller alle offentlige krav.

Les mer
Askoy Kjøkkensenter JKE
Kjøkken og garderobe

Kjøkken og garderobe

Askøy Kjøkkensenter as ble etablert i 2003 og er idag lokalisert på Juvik. Vi har 500m2 med lyse trivelige utstillingslokaler og tilbyr skreddersydde løsninger til kjøkken, bad og garderobe.
Besøk våre flotte utstillinger fulle av ideer og inspirasjon. 

Les mer
Dører og vinduer
Dører og vinduer

Dører og vinduer

Flesland Flis har håndverkerne som kan bytte dører og vinduer. Vi skaffer alt du måtte ønske. Ferdigmalte og umalte trevinduer og dører, vedlikeholdsfrie vinduer og dører, vinduer med fastkarm eller åpningsvinduer i alle fasonger. 

Ta kontakt for en befaring og vi kommer hjem til deg med råd og tips. Gratis og uforpliktende selvfølgelig!

Vegger og maling
Vegger, tapet, maling, parkett mm

Vegger, tapet, maling, parkett mm

Har du planer om å pusse opp ett eller flere rom hjemme, men syntes det er for mye jobb? Flesland Flis tar denne jobben for deg! Vi har håndverkere som kan dette! Flesland Flis er din totalleverandør av håndverkertjenester!

Ta kontakt i dag for en gratis og uforpliktende befaring! 

Takvindu
Takvindu

Takvindu

Takvinduer gir fantastiske muligheter til å utnytte plassen oppunder taket. Mørke kroker blir lyse og luftige og sunne oppholdsrom i din bolig. Flesland Flis har lang erfaring med  takvinduer. Vi kan hjelpe med å etablere nye takvinduer og selvfølgelig skifte gamle takvinduer. 

Ta kontakt i dag for en gratis og uforpliktende befaring! 

Steinarbeider utendørs
Steinarbeider

Steinarbeider

Flesland Flis har lang erfaring med legging av stein utendørs, På bakken, i trappen, på terrassen eller i svalgangen. Vi kan legge skifer, granitt eller annet som du måtte ønske. Vi garanterer et stabilt og frostsikkert resultat. 

Ta kontakt for å avtale en gratis befaring hvor vi kommer med tips og råd om hvordan vi best løser dette hos deg. Befaring og tilbud er selvfølgelig gratis og uforpliktende.

  • Hagenes logo
  • BEA logo
  • Bergersen Flis logo
  • Byggmakker logo
  • Bostik logo
  • Nytt kjøkken Bergen

Flesland Flis AS

Fleslandsveien 141
5258 Blomsterdalen

Åpningstider

Vi er tilgjengelig på telefon:
Man til Fre: 0700 - 1500

Kontakt oss

post@fleslandflis.no
Tlf: 55 99 06 20

x

Tips om oss