Svar på ofte spurte spørsmål

Hva koster det å pusse opp badet?

Priser er veldig varierende. Størrelse, produkter, elektriske løsninger mm har alle betydning for den endelige prisen. Derfor kommer vi på gratis befaring og setter opp ett pristilbud basert på kundens ønsker. Be om gratis befaring og pris på bad her

Når kan dere starte på badet mitt?

Dette spørsmålet er litt vanskelig å svare på. Vi har normalt rundt 1 mnd ventetid, men dette kan variere. Når du takker ja til et tilbud fra Flesland Flis blir du registrert i arbeidskallenderen vår på første ledige plass.

Vi bekrefter tilbake til deg hvilken mnd vi skal starte på oppdraget ditt. Ca en uke før vi starter blir du varslet om oppstartsdato.

Følger dere våtromsnormen?

Eier og Daglig Leder i Flesland Flis har våtromssertifikat fra BVN. Flesland Flis er også sentral godkjennt til å jobbe med våtrom. Det betyr at vi har bevist ovenfor myndighetene at vi kan det vi holder på med og de har gitt oss Sentral Godkjenning. 

Hvor kjøper jeg fliser?

Dere kan se og velge fliser hos en av våre leverandører:  Odin Flissenter AS / FagFlis på Midtun, Bergersen Flis på Gården Senter eller hos Modena på Minde.

Ta kontakt med betjeningen og fortell dem at Flesland Flis skal pusse opp badet deres.
Dere velger fliser og så vil de kontakte oss for mengde som skal bestilles.

Det er prisene hos Odin dere skal betale for flisene. Husk – det ligger penger for fliser i tilbudet vårt, men disse vil vi kreditere på sluttfakturaen og belaste dere den faktiske kostnaden for flisene dere velger.

Flesland Flis AS

Fleslandsveien 141
5258 Blomsterdalen

Åpningstider

Vi er tilgjengelig på telefon:
Man til Fre: 0700 - 1500

Kontakt oss

post@fleslandflis.no
Tlf: 55 99 06 20

x

Tips om oss