Befaring og pristilbud

Gratis befaring og uforpliktende pristilbud.

Med erfaringen og kompetansen vi og våre samarbeidsparnere innehar, kan vi garantere at du får topp kvalitet og sikkerhet.

Garantien har vi hatt i mange år, og kan stå inne for at denne gjelder!

1.Kontakt oss

Kontakt oss

>

Vi er en flislegger i Bergen, som også er en totalleverandør av håndverkertjenester. Vi tar oss av hele prosessen med alle tjenester. Elektrikere, rørleggere, byggmester med mer. Vi er tilgjengelig på post@fleslandflis.no eller på telefon 55 99 06 20. Kontakt oss så kommer vi på gratis befaring.


2.Gratis befaring

Gratis befaring

Vi avtaler befaring på ønsket dag og tidspunkt. Vi strekker oss langt for å kunne komme når det passer dere. Vi tar med fliseprøver og kommer med gode råd og tips. Befaringen er selvsagt helt uforpliktende.


3.Tilbud

Tilbud

Etter endt befaring sender vi ut ett uforpliktende tilbud basert på deres valg med vår 10 dagers nytt bad garanti.


4.Velg Fliser

Velg fliser

Flisene velger dere ut hos Bergersen Flis og/eller FagFlis i Bergen. Her finner du inspirasjon i deres flotte showroom. Fliser bør velges ut i litt god tid før avtalt oppstartsdato.


5.Velg møbler

Velg møbler

Møbler forhandles gjennom Rørlegger Hagenes AS. Her har våre kunder 25% rabatt på møbler fra Foss Bad og Linn Bad.


6.Oppstart

Oppstart

Dato for oppstart blir satt når tilbudet er akseptert. 10 dager etter oppstart er ditt bad ferdig renovert og klar til bruk.


Hvorfor velge Flesland Flis?

Kvalitet

Vi har lenge hatt vår 10 dagers garanti, og kan stå inne for denne 100%. Dette i samarbeid med våre profesjonelle partnere.

Velrenomert

Vi er ingen døgnflue, og vi står til disposisjon ut hele garantitiden. Vi pusser opp 150 bad i året, og du kan være sikker på å få tak i oss.

Totalleverandør

Vi kan mer enn oppussing og renovering av bad. Vi er en totalleverandør av de fleste håndtverkertjenester, og guider deg fra A til Å.

våre samarbeidspartnere

Pusse opp badet - Hagenes Rør

Hagenes AS ble etablert i 2007, og er en etablert rørlegger i Bergen. Vi er en totalleverandør på VVS. Pusse opp badet? Hagenes AS utfører alle typer VVS installasjoner for private og bedrifter.

Hagenes AS - Rørlegger Bergen

Elektriker Bergen

BEA er en totalentreprenør innenfor prosjektering, utbygging, rehabilitering, drift og vedlikehold av teknisk infrastruktur. Vi leverer kvalitets produkter fra de mest anerkjente leverandørene i markedet.

BEA - Elektriker Bergen

Nytt kjøkken Bergen

Askøy Kjøkkensenter as ble etablert i 2003. Etter 5 år på Ravnanger flyttet bedriften til større lokaler på Juvik. Vi har 500m2 med utstillingslokaler og tilbyr løsninger til kjøkken, bad og garderobe.

Askøy Kjøkkensenter

  • Fliser til oppussing bad
  • Materiell til å pusse opp bad
  • Moderne fliser for å renovere bad
  • Fliser i Bergen

Flesland Flis AS

Fleslandsveien 141
5258 Blomsterdalen

Åpningstider

Vi er tilgjengelig på telefon:
Man til Fre: 0700 - 1500

Kontakt oss

post@fleslandflis.no
Tlf: 55 99 06 20

x

Tips om oss