Bestill befaring

Vi pusser opp over 150 bad i året i Bergen og omegn. Vår nytt bad på 10 dager garanti, har vi hatt i åresvis og er ett samarbeid mellom oss, rørlegger og elektriker.

Vi avtaler befaring på ønsket dag og tidspunkt. Vi strekker oss langt for å kunne komme når det passer dere. Vi tar med fliseprøver og kommer med gode råd og tips. Befaringen er selvsagt helt uforpliktende.

Uforpliktende befaring og pristilbud

Etter endt befaring sender vi ut ett tilbud basert på deres valg med vår 10 dagers nytt bad garanti.
Vi garanterer også at hele prosessen med befaring, tilbud og utførelse blir profesjonell og behagelig.

1.Kontakt oss

Kontakt oss

>

Vi er en flislegger i Bergen, som også er en totalleverandør av håndverkertjenester. Vi tar oss av hele prosessen med alle tjenester. Elektrikere, rørleggere, byggmester med mer. Vi er tilgjengelig på post@fleslandflis.no eller på telefon 55 99 06 20. Kontakt oss så kommer vi på gratis befaring.


2.Gratis befaring

Gratis befaring

En befaring fra Flesland Flis er selvfølgelig gratis og uforpliktende for privatkunder. Ta kontakt i god tid for å avtale et tidspunkt. Vi har befaringer både morgen og kveld.


3.Tilbud

Tilbud

Etter endt befaring sender vi ut ett uforpliktende tilbud basert på deres valg. Dere vil motta tilbudet fra Flesland Flis innen 1 uke fra befaringsdagen.


4.Velg Fliser

Velg fliser

Flisene velger dere ut hos Bergersen Flis i Bergen. Her finner du inspirasjon i deres flotte showroom. Fliser bør velges ut i litt god tid før avtalt oppstartsdato.


5.Velg møbler

Velg møbler

Møbler forhandles gjennom Rørlegger Hagenes AS. Her har våre kunder 25% rabatt på møbler fra Foss Bad og Linn Bad.


6.Oppstart

Oppstart

Når dere takker ja til et tilbud fra Flesland Flis blir oppdraget plassert i køsystemet vårt. Så blir dere varslet ca 1 uke før oppstart. Normal ventetid fra aksept til oppstart er 1-2 mnd.


Hvorfor velge Flesland Flis?

Kvalitet

Vi har lenge hatt vår 10 dagers garanti, og kan stå inne for denne 100%. Dette i samarbeid med våre profesjonelle partnere.

Velrenomert

Vi er ingen døgnflue, og vi står til disposisjon ut hele garantitiden. Vi pusser opp 150 bad i året, og du kan være sikker på å få tak i oss.

Totalleverandør

Vi kan mer enn oppussing og renovering av bad. Vi er en totalleverandør av de fleste håndtverkertjenester, og guider deg fra A til Å.

våre samarbeidspartnere

Pusse opp badet - Hagenes Rør

Hagenes AS ble etablert i 2007, og er en etablert rørlegger i Bergen. Vi er en totalleverandør på VVS. Pusse opp badet? Hagenes AS utfører alle typer VVS installasjoner for private og bedrifter.

Hagenes AS - Rørlegger Bergen

Elektriker Bergen

BEA er en totalentreprenør innenfor prosjektering, utbygging, rehabilitering, drift og vedlikehold av teknisk infrastruktur. Vi leverer kvalitets produkter fra de mest anerkjente leverandørene i markedet.

BEA - Elektriker Bergen

Nytt kjøkken Bergen

Askøy Kjøkkensenter as ble etablert i 2003. Etter 5 år på Ravnanger flyttet bedriften til større lokaler på Juvik. Vi har 500m2 med utstillingslokaler og tilbyr løsninger til kjøkken, bad og garderobe.

Askøy Kjøkkensenter

  • Fliser til oppussing bad
  • Materiell til å pusse opp bad
  • Moderne fliser for å renovere bad

Flesland Flis AS

Fleslandsveien 141
5258 Blomsterdalen

Åpningstider

Vi er tilgjengelig på telefon:
Man til Fre: 0700 - 1500

Kontakt oss

post@fleslandflis.no
Tlf: 55 99 06 20

x

Tips om oss