Flesland Flis er en velrenomert og trygg flislegger i Bergen, som utfører alt innen flislegging. Vi er også en totalleverandør av håndverkertjenester, utfører alt fra totalrenovering av leiligheter til bytte av dører og vinduer

Vi er en totalleverandør av håndverkertjenester, og tilbyr alt fra flislegging til bytting av dører og vinduer. Vi samarbeider med andre store og seriøse aktører, og kan påta oss mange andre oppgaver enn renovering av bad i Bergen.

Vi er så fornøyd som det er mulig å bli. En suveren oppfølging fra dag en og et utmerket flott arbeid. Kan anbefales på det sterkeste. Trygt og godt! TUSEN TAKK :-)

Flislegging stue, kjøkken, bad mm.

Vi er konkurransedyktige på pris, men må komme på befaring for å gi endelig pristilbud. Pristilbudet får dere tilsendt innen noen dager. Vi garanterer også at hele prosessen med befaring, tilbud og utførelse blir profesjonell og behagelig.

Vi har lang fartstid, og gode referanser, anmeldelser og omtaler. Vi samarbeider kun med store og seriøse i aktører, og du kan være trygg på at vi er her gjennom hele reklamasjonstiden.

Kontakt oss

post@fleslandflis.no eller ring oss på 55 99 06 20

Bestill flislegging

Last opp vedlegg om ønskelig.

SAMARBEIDSPARTNERE

Logo til BEA

BEA er en totalentreprenør innenfor prosjektering, utbygging, rehabilitering, drift og vedlikehold av teknisk infrastruktur. Vi leverer kvalitets produkter fra de mest anerkjente leverandørene i markedet.

BEA - Elektriker i Bergen

Logo til Askøy Kjøkkensenter

Askøy Kjøkkensenter as ble etablert i 2003. Etter 5 år på Ravnanger flyttet bedriften til større lokaler på Juvik. Vi har 500m2 med utstillingslokaler og tilbyr løsninger til kjøkken, bad og garderobe.

Askøy Kjøkkensenter

Logo til Norema Kjøkken

Vi har kjøkken i alle kategorier fra moderne kjøkken til de klassiske modellene. Finn ditt kjøkken hos Norema. Kanalveien 52, 5068 Bergen.

Norema Kjøkken

Logo til NorFloor

Norfloor tilbyr et stort utvalg av fliser, naturstein, baderomsmøbler samt tilbehørsprodukter. Vi lagerfører det meste av det du finner utstilt og kan levere på kun få dager.

NorFloor - Fliser i Bergen

Logo til Bergersen Flis

Bergersen Flis har flyttet inn i moderne og tidsriktige lokale på Nesttun. Hvor private kunder kan se en av Norges flotteste og mest moderne flisutstillinger med baderomsmøbler og vvs-produkter.

Bergersen Flis - Fliser i Bergen

Logo til Gulvlegger Vest

Gulvlegger Vest leverer og monterer alt innenfor vinyl, linoleum, tepper/teppefliser m.m. Hvis du ikke ønsker å bruke fliser i alle rom, anbefaler vi å bruke Gulvlegger vest.

Gulvlegger Vest

Logo til Flisekompaniet

Flisekompaniet er Norges ledende leverandør av fliser. De tilbyr et bredt vareutvalg av produkter til baderommet, uteplassen, naturstein og andre oppussingsprodukter til norske hjem.

Fliser fra Flisekompaniet