Høyt fokus på smittevern

Flesland Flis har startet opp normal drift igjen og takker alle kunder som ønsker å få gjort arbeid hjemme «som normalt». Vi har selvfølgelig høyt fokus på smittevern for ansatte og kunder og vil følge de retningslinjene fra FHI som til enhver tid gjelder!

Dette må du tenke på når du skal pusse opp badet ditt.

Lagt inn: 11.06.2019 | av: Ragnar Miljeteig

John Morten Tresmark hos Flesland Flis er klar og tydelig. Å pusse opp badet er en investering som lønner seg.


Bilde til artikkel Dette må du tenke på når du skal pusse opp badet ditt.
Å pusse opp badet er en investering som lønner seg.

Oppussing er verdiskaping

- Eiendom er over lang tid veldig sikkert å plassere pengene dine i, men hvis du ikke vedlikeholder eiendommen faller den i verdi. Derfor kan det være lurt å pusse opp badet basert på fornuft, før det blir en nødvendighet.

Velg trygge, pålitelige fagfolk. Når du skal velge hvem som pusser opp hos deg, bør trygghet stå øverst på listen. Feilslått oppussing eller en leverandør som ikke kan gå god for garantier, kan utvikle seg til et mareritt.

Dette er en bransje hvor mange starter opp selskap. Vår modell er solid og bærekraftig, og vi stiller de samme kravene til våre samarbeidspartnere. Vi gjør det vi er best på, og når du velger fliser hos Bergersen eller Norfloor står vi ansvarlig for hele jobben. Vi er din håndverker, sier John Morten.

Flesland Flis er lokale fagfolk med solid historie. De er her når du trenger dem nå og i fremtiden. Reklamasjonsfristen for håndverkertjenester er fem år, men hvis firmaet ikke lenger eksisterer har du ingen steder å gå.

Tre grunner til at du pusser opp

Oppussing kan altså være resultat av nødvendighet. Et bad har levetid på 15-20 år. Når det trekker på årene, bør du tenke på å få en vurdering fra fagfolk.

  1. Vann sliter veldig på materialer. I noen tilfeller er fint utseende viktigere enn funksjonalitet, og måten vi ønsker å ha ting på badet kan skape utfordringer med slitasje. Design og trender vil alltid være viktig for oss nordmenn. Vi elsker å pusse opp, og vil sette personlig preg på badet som viser at vi følger trendene. Så lenge vi har råd til det, vil enkle ting som farger og stil være en grunn til å fikse på badet.
  2. De aller fleste er fornuftige når de pusser opp. De velger gode løsninger og godt design, ofte i samarbeid med oss der vi kan bruke våre kunnskaper og rutine. Hos våre samarbeidspartnere får du bredt utvalg innen alle prisklasser. Slipp fantasien løs, men hør på oss når det gjelder tekniske løsninger og gjennomførbarhet, sier John Morten selvsikkert.
  3. Salg av bolig er en tredje årsak til at vi henter inn et firma som Flesland Flis. Når boligmarkedet er litt tregere enn før, tenker man kanskje at det vil være bra å legge litt penger i et baderom med kvalitet. Hvis du vurderer dette, bør du tenke sikkerhet framfor stil og design. En boligkjøper vil foretrekke et bad laget av fagfolk, og føle seg trygg på at et av husets viktigste og dyreste rom ikke blir et problem etter overtakelse. Allikevel er ikke John Morten helt bestemt på at det alltid lønner seg.

Bør du pusse opp før du selger?

Det er ikke sikkert at det alltid er riktig. Prisen stiger kanskje ikke like mye som kostnaden. Dette er en vurdering vi kan hjelpe deg med. Her er vi alltid ærlig, men til slutt er det opp til kunden.

Planlegging før oppussing

Med Flesland Flis sin 10-dagers garanti kan det bli hektisk hjemme. Praktiske ting som du tar for gitt i hverdagen, blir plutselig umulig eller veldig vanskelig. For å unngå at de hindrer deg for mye, starter Flesland Flis arbeidet så tidlig som mulig om morgenen. Da blir det meste gjennomført mens familien er på jobb og skole.

Den ultimate løsningen for John Morten er åpenlys.

- Vi kan gjøre det når du er på ferie. Det passer veldig bra for oss, og kanskje også for deg. I en 10-dagers jobb er vi der opp til 10 timer hver dag. Søndag er fri, men mandag til lørdag jobbes det.

Med Flesland Flis får du en lokal håndverker med alle forutsetninger for at arbeidet skal foregå så smertefritt som mulig.