Vanlig og digital befaring

Her hos Flesland Flis AS har vi pauset arbeider som renovering av bad og flislegging. Men vi tilbyr fremdeles befaring av bad. Vi henviser til denne artikkelen fra NELFO, vedr. det å få besøk av håndverkere i disse Corona-tider:

Slipp håndverkeren inn.

2 typer befaring:

  • Vanlig befaring - Vi tar korrekte forhåndsregler, og gjennomfører en ordinær befaring.
  • Digital befaring - Ønsker du ikke besøk? Null problem. Vi tar befaringen via Facebook Messenger.

Fliser og trender 2018 - Digital Brosjyre

Lagt inn: 25.03.2018 | av: John Morten Tresmark

Når badet ditt er ferdig, er det flisene som vil gjøre mest inntrykk. Det er derfor viktig å velge riktig. Bli inspirert, besøk showroom og snakk med fagfolk.


Bilde til artikkel Fliser og trender 2018 - Digital Brosjyre
NB: Denne brosjyren er erstattet med brosjyre fra 2020

Oppdatert: Digital brosjyre for 2020

Baderommet er et av de dyreste rommene i huset å pusse opp. Fliser utgjør oftest bare en liten brøkdel av totalkostnaden, kanskje under 5%. Tenk deg så bittert å kanskje ha brukt over trehundre tusen kroner på et nytt bad, og så har du ikke fått helt det uttrykket du ønsket, fordi du valgte å spare noen tusenlapper.

Sett deg godt inn i hvilken muligheter som finnes, og besøk gjerne showrommene i Bergen. Det vil også være lurt å snakke med noen av de dyktige ansatte, og få råd vedrørende vann-oppsug, rettvinkling, glans mm.

Flesland Flis Logo

Vi har gjort det rimelig og enkelt for Bergensere å pusse opp badet i over 10 år! Teamet består av profesjonelle aktører