Høyt fokus på smittevern

Flesland Flis har startet opp normal drift igjen og takker alle kunder som ønsker å få gjort arbeid hjemme «som normalt». Vi har selvfølgelig høyt fokus på smittevern for ansatte og kunder og vil følge de retningslinjene fra FHI som til enhver tid gjelder!

Hva skiller fliser av god og dårlig kvalitet?

Lagt inn: 04.06.2018 | av: John Morten Tresmark

Fliser utgjør gjerne bare 5% av totalkostnaden ved oppussing av bad. Likevel er det flisene man legger mest merke til.


Bilde til artikkel Hva skiller fliser av god og dårlig kvalitet?
Vi og våre partnere har god erfaring på å finne de rette flisene for ditt bruksområde.

Ved å velge kvalitetsfliser når du pusser opp badet, vil du ha et bad som du kan bruke i lang tid fremover og være stolt av.

Men hva er egentlig forskjellen på en flis med høy og lav kvalitet?

  • Fliser med lavere kvalitet har ofte et høyt vannoppsug. Dette kan resultere i at flisene blir misfarget, og over tid kan det danne seg sopp bak flisene.
  • En lavkvalitetsflis har gjerne ikke den samme mengden av glassur. Dette resulterer i at ujevnheter på flisen kommer tydeligere frem.
  • Fliser med god kvalitet skal være rettvinklet. Billigfliser har gjerne ujevne kanter, dette kan gjøre flisleggingen vanskelig, og det kan bli et dårlig sluttresultat
  • Høyere kvalitet gir lengre varighet

Vi og våre partnere har god erfaring på å finne de fliseproduktene som har den rette kvaliteten og egenskapene for ditt bruksområde. Kontakt oss. Det kan vise seg å være lønnsomt.