Høyt fokus på smittevern

Flesland Flis har startet opp normal drift igjen og takker alle kunder som ønsker å få gjort arbeid hjemme «som normalt». Vi har selvfølgelig høyt fokus på smittevern for ansatte og kunder og vil følge de retningslinjene fra FHI som til enhver tid gjelder!

Lite bad krever smarte løsninger

Lagt inn: 14.01.2020 | av: John Morten Tresmark

Skal du pusse opp et lite bad? Gjør som de erfarne designerene. Her er løsninger fra våre eksperter.


Bilde til artikkel Lite bad krever smarte løsninger
Det trengs ofte bare noen små justeringer for å få ditt lille bad til å virke større.

Det er ikke et must å ha et stort bad for å få plass til dine morgen- og kveldsrutiner. God planlegging er tingen; Praktiske løsninger og utnyttelse av plass.

Bruk veggene

  • Vegghengt toalett er ikke bare estetisk pent å se på, men frigjør gulvplass, og gjør det enklere å rengjøre
  • Møblement til oppbevaring må ikke nødvendigvis stå plassert på gulvet, få det opp på veggen, utnytt takhøyden.
  • Dusj med sammenleggbare dører har den fordel at dørene kan vendes inn mot veggen når dusjen ikke er i bruk. Dette gir deg mer plass.

Skap en illusjon om større bad

  • Store fliser på et lite bad? Ønsker man å få en illusjon om at badet er større enn det egentlig er, så er store fliser ingen dum ide. Store fliser gir større romfølelse.
  • Belysning - Riktig lyssetting kan bidra til større romfølelse. Utnytt også muligheten av naturlig belysning fra vindu dersom det er mulig.
  • Speil- Store speil reflekterer lys, og bidrar til en større romfølelse. Med speilskap slår du to fluer i en smekk med oppbevaring bak speilglasset.

Utnytt naborommet

Har du en del av naborommet du kan utnytte? En liten kvadratmeter kan utgjøre en stor forskjell på et lite bad. Lag en nisje, kan du utnytte liten plass med å ha toalett på ene siden av veggen, og dusjen på den andre.

Våre håndverkere hos Flesland Flis har mange års erfaring på renovering av bad, og kan hjelpe deg med å finne den rette løsningen til ditt bad. Kontakt oss i dag for en gratis og uforpliktende befaring.