Høyt fokus på smittevern

Flesland Flis har startet opp normal drift igjen og takker alle kunder som ønsker å få gjort arbeid hjemme «som normalt». Vi har selvfølgelig høyt fokus på smittevern for ansatte og kunder og vil følge de retningslinjene fra FHI som til enhver tid gjelder!

Video av Bergersen Flis Showroom i Bergen.

Lagt inn: 23.05.2018 | av: John Morten Tresmark

Naturstein/betong-look, Hexagon og store fliser er populært. Vi har snakket med Erik Taule som er arkitektansvarlig hos Bergersen Flis.


Showroomet ligger på Nesttun, Sandbrekketoppen 36. Det har flotte baderomsavdelinger med klassiske og moderne fliser.

– Naturstein/betong look , Hexagon fasong, fliser med mønster og fliser i store formater er noe vi ser er veldig i vinden nå. Vårt showrom har et større utvalg av kvalitetsfliser, Bergersen flis har både showrom og arkitektstudio som en del av deres utstillinger med mange varianter av fliser i mange utrykk, fasonger og størrelser, sier Erik Taule.

Trender innen mønster, overflater, farger og kombinasjoner forandres løpende, og det er ikke lett å vite hva man skal velge. Fliser utgjør gjerne bare 20% av utgiftene ved oppussing bad, men også er det som gjør størst inntrykk. Vi i Flesland Flis anbefaler derfor å snakke med eksperter i butikken for en hyggelig fliseprat.

Åpningstider Bergersen flis i Bergen

– Vi har åpent mandag-fredag mellom 09:00 og 17:00, torsdag 09:00-19:00 og lørdager 09:00-14:00. Dersom man skal renovere badet via Flesland Flis, anbefaler vi å snakke med oss om flisevalget, sier Taule. Det er lett å glemme vesentlige detaljer som rengjøring, bruksområde mm. Fliser må oppleves og føles på. Våre ansatte kan svare på det meste innen fliser.

Flesland Flis har egen avtale med Bergersen Flis, og kostnad til fliser er lagt inn i pristilbudet. Velger dere å oppgradere til mer kostbare fliser, ordner vi dette direkte med Bergersen Flis.

Vi kommer på befaring

Pusse opp bad og ønsker pris? Bestill gratis befaring