Høyt fokus på smittevern

Flesland Flis har startet opp normal drift igjen og takker alle kunder som ønsker å få gjort arbeid hjemme «som normalt». Vi har selvfølgelig høyt fokus på smittevern for ansatte og kunder og vil følge de retningslinjene fra FHI som til enhver tid gjelder!

Våre leverandører av Fliser i Bergen Sentrum

Lagt inn: 19.03.2018 | av: John Morten Tresmark

Våre leverandører har flotte showroom i Bergen sentrum og på Nesttun. Ta deg en tur innom og la deg bli inspirert!


Bilde til artikkel Våre leverandører av Fliser i Bergen Sentrum
Bergersen Flis har fått helt nye lokaler på Nesttun. NorFloor er lokalisert i Kanalveien på Minde, og har et flott Showroom.

Snakk gjerne med oss først

Det kan være lurt å la oss se på badet ditt, og komme med innspill til flisevalg. Samtidig gir vi deg et pristilbud på hele renoveringen. Deretter vil de være naturlig å besøke våre leverandører for å finne den perfekte flisen til ditt bad. Bestill befaring til ditt bad i Bergen

Bergersen Flis

Bergersen Flis er en av Norges eldste og største importører av fliser, møbler og tilbehør på det norske markedet. Med fokus på fagkunnskap, god service og stort utvalg. 26. Mars flyttet Bergersen Flis til nye lokaler i Sandbrekketoppen 36, Nesttun.

Norfloor

Norfloor er Norges eldste fliskjede som leverer italienske fliser av høy kvalitet og innovativt design. Norfloors butikker tilbyr et stort utvalg av fliser, naturstein, baderomsmøbler samt tilbehørprodukter. De er opptatt av at flisene skal ha god kvalitet, i tillegg til at kvaliteten sikrer et langvarig godt resultat.