Høyt fokus på smittevern

Flesland Flis har startet opp normal drift igjen og takker alle kunder som ønsker å få gjort arbeid hjemme «som normalt». Vi har selvfølgelig høyt fokus på smittevern for ansatte og kunder og vil følge de retningslinjene fra FHI som til enhver tid gjelder!

Vi besøkte og filmet hos Norfloor i Bergen.

Lagt inn: 17.08.2018 | av: John Morten Tresmark

Vi har hatt oss et besøk hos Norfloor i Kanalveien 88 i Bergen, og fått en omvisning av avdelingsleder Atle Larsen.


I Kanalveien 88 finner du Norfloors showroom.

-Det er fliser i store formater, naturstein og betong look som er in i disse tider. Showroomet vårt viser italienske fliser av høy kvalitet og innovativt design, sier Atle Larsen.

Italiensk kvalitet har alltid stått i fokus! Norfloor har dyktige salgskonsulenter som hjelper deg med råd og tips til hvordan du kan velge fliser kreativt til ditt prosjekt og skape en unik flisopplevelse. Husk at det finnes store kvalitetsforskjeller på fliser i markedet, blant annet vannopptak, ripefasthet og frostbestandighet som påvirker prisene. De er meget nøye på og de setter alltid kvalitet i første rekke når de skal velge fliser til våre kunder og de godtar ingen kompromisser når det kommer til kvalitet. Valg av riktig kvalitetsfliser er helt avgjørende for et godt resultat og en stil du vil trives med i flere år.

Åpningstider Norfloor i Bergen
-Åpningstidene våre er mandag-fredag 09:00-17:00, torsdag 09:00-19:00 og lørdag. 09:30-14:30. Vår anbefaling er å snakke med oss om flisevalget når dere skal renovere badet via Flesland Flis, sier Larsen. Våre ansatte er her for å hjelpe til med tanke på detaljer rundt flisevalg, som bruksområder, rengjøring mm.

Flesland Flis har egen avtale med Norfloor, og kostnad til fliser er lagt inn i pristilbudet. Velger dere å oppgradere til mer kostbare fliser, ordner vi dette direkte med Norfloor.

Planer om å pusse opp badet ditt?

Bestill en gratis og uforpliktende befaring