Velger du Flesland Flis til å pusse opp badet ditt, ordner vi alt fra A til Å. Vi administrerer hele prosjektet sammen med rørlegger og elektriker. Vi pusser opp over 150 bad i året i Bergen. Vår “nytt bad på 10 dager” garanti, har vi hatt i åresvis og vi er blitt en ekspert på oppussing av baderom.

Daglig leder
John Magne Midttun

  • Vi har gjort dette i over 15 år
  • Vi er her gjennom hele garantitiden
  • Vi kan tilby et stort utvalg av fliser, møbler og produkter
  • Vi har mange gode referanser

Pusse opp bad? Slik går vi frem

Vi avtaler befaring på ønsket dag og tidspunkt. Vi strekker oss langt for å komme når det passer dere. Vi tar med fliseprøver og kommer med gode råd og tips. Befaringen og påfølgende pristilbud, er selvsagt helt uforpliktende.

Størrelse på bad, valg av fliser, valg av belysning, møbler, VVS komponenter etc. avgjør den endelige prisen. Det er derfor vanskelig å si noe om kostander før en befaring. Vi vet pris er viktig. Derfor tilbyr vi gratis befaring, og sender pristilbudet innen 2 dager.

Vi samarbeider tett med Norfloor og Bergersen Flis i Bergen. Dere kan besøke deres flotte Showroom i Bergen sentrum, og få hjelp av betjeningen med valg av fliser. Fliser er med i pristilbudet.

Finn inspirasjon

Løpende oppdaterer vi vår inspirasjonsside med filmer, lenker og brosjyrer. Kanskje det kan hjelpe dere i gang med planlegging av nytt bad?

Finn inspirasjon til nytt bad

Bestill gratis befaring

Bruk skjemaet under for bestilling av befaring. Dersom det gjelder andre tjenester, kontakt oss her.

Last opp vedlegg om ønskelig.

SAMARBEIDSPARTNERE

Logo til BEA

BEA er en totalentreprenør innenfor prosjektering, utbygging, rehabilitering, drift og vedlikehold av teknisk infrastruktur. Vi leverer kvalitets produkter fra de mest anerkjente leverandørene i markedet.

BEA - Elektriker i Bergen

Logo til Hagenes AS

Hagenes AS ble etablert i 2007, og er en etablert rørlegger i Bergen. Vi er en totalleverandør på VVS. Pusse opp badet? Hagenes AS utfører alle typer VVS installasjoner for private og bedrifter.

Hagenes AS - Rørlegger Bergen

Logo til Askøy Kjøkkensenter

Askøy Kjøkkensenter as ble etablert i 2003. Etter 5 år på Ravnanger flyttet bedriften til større lokaler på Juvik. Vi har 500m2 med utstillingslokaler og tilbyr løsninger til kjøkken, bad og garderobe.

Askøy Kjøkkensenter

Logo til NorFloor

Norfloor tilbyr et stort utvalg av fliser, naturstein, baderomsmøbler samt tilbehørsprodukter. Vi lagerfører det meste av det du finner utstilt og kan levere på kun få dager.

NorFloor - Fliser i Bergen

Logo til Bergersen Flis

Bergersen Flis har flyttet inn i moderne og tidsriktige lokale på Nesttun. Hvor private kunder kan se en av Norges flotteste og mest moderne flisutstillinger med baderomsmøbler og vvs-produkter.

Bergersen Flis - Fliser i Bergen

Logo til Gulvlegger Vest

Gulvlegger Vest leverer og monterer alt innenfor vinyl, linoleum, tepper/teppefliser m.m. Hvis du ikke ønsker å bruke fliser i alle rom, anbefaler vi å bruke Gulvlegger vest.

Gulvlegger Vest

Flesland Flis Logo

Vi har gjort det rimelig og enkelt for Bergensere å pusse opp badet i over 10 år! Teamet består av profesjonelle aktører