Høyt fokus på smittevern

Flesland Flis har startet opp normal drift igjen og takker alle kunder som ønsker å få gjort arbeid hjemme «som normalt». Vi har selvfølgelig høyt fokus på smittevern for ansatte og kunder og vil følge de retningslinjene fra FHI som til enhver tid gjelder!

Velger du Flesland Flis til å pusse opp badet ditt, ordner vi alt fra A til Å. Vi administrerer hele prosjektet sammen med rørlegger og elektriker.
Vi pusser opp over 150 bad i året og vår “nytt bad på 10 dager” garanti, har vi hatt i åresvis.

John Magne Flesland i Flesland Flis

Daglig leder
John Magne Midttun

Hvorfor nettopp oss?

  • Hele prosjektet fra A til Å
  • Vi har gjort dette i over 15 år
  • Mange gode referanser og omtaler
  • Over 150 bad i året - dette kan vi!

Dette er prosedyren når du skal pusse opp badet

PS: Her er en mer detaljert steg-for-steg guide.

Vi avtaler befaring på ønsket dag og tidspunkt. Vi strekker oss langt for å komme når det passer dere. Befaringen og påfølgende pristilbud, er selvsagt helt uforpliktende.

Størrelse på bad, fliser, belysning, møbler mm. avgjør den endelige prisen. Vi har konkurransedyktige priser, men må gjennomføre en befaring for å gi et nøyaktig pristilbud. Pristilbudet sender vi innen 1 uke etter ferdigstilt befaring.

Ved godtatt tilbud, avtaler vi dato for oppstart. Dere kan besøke våre leverandørers Showroom i Bergen, og finne møbler, fliser mm.

Bestill gratis befaring

100% uforpliktende. Vi strekker oss langt for å komme når det passer dere. Pristilbudet sender vi innen 1 uke etter ferdigstilt befaring.

Last opp vedlegg om ønskelig.

SAMARBEIDSPARTNERE

Logo til BEA

BEA er en totalentreprenør innenfor prosjektering, utbygging, rehabilitering, drift og vedlikehold av teknisk infrastruktur. Vi leverer kvalitets produkter fra de mest anerkjente leverandørene i markedet.

BEA - Elektriker i Bergen

Logo til Hagenes AS

Hagenes AS ble etablert i 2007, og er en etablert rørlegger i Bergen. Vi er en totalleverandør på VVS. Pusse opp badet? Hagenes AS utfører alle typer VVS installasjoner for private og bedrifter.

Hagenes AS - Rørlegger Bergen

Logo til Askøy Kjøkkensenter

Askøy Kjøkkensenter as ble etablert i 2003. Etter 5 år på Ravnanger flyttet bedriften til større lokaler på Juvik. Vi har 500m2 med utstillingslokaler og tilbyr løsninger til kjøkken, bad og garderobe.

Askøy Kjøkkensenter

Logo til NorFloor

Norfloor tilbyr et stort utvalg av fliser, naturstein, baderomsmøbler samt tilbehørsprodukter. Vi lagerfører det meste av det du finner utstilt og kan levere på kun få dager.

NorFloor - Fliser i Bergen

Logo til Bergersen Flis

Bergersen Flis har flyttet inn i moderne og tidsriktige lokale på Nesttun. Hvor private kunder kan se en av Norges flotteste og mest moderne flisutstillinger med baderomsmøbler og vvs-produkter.

Bergersen Flis - Fliser i Bergen

Logo til Gulvlegger Vest

Gulvlegger Vest leverer og monterer alt innenfor vinyl, linoleum, tepper/teppefliser m.m. Hvis du ikke ønsker å bruke fliser i alle rom, anbefaler vi å bruke Gulvlegger vest.

Gulvlegger Vest

Flesland Flis Logo

Vi har gjort det rimelig og enkelt for Bergensere å pusse opp badet i over 10 år! Teamet består av profesjonelle aktører