Høyt fokus på smittevern

Flesland Flis har startet opp normal drift igjen og takker alle kunder som ønsker å få gjort arbeid hjemme «som normalt». Vi har selvfølgelig høyt fokus på smittevern for ansatte og kunder og vil følge de retningslinjene fra FHI som til enhver tid gjelder!

Når vi befarer et bad, er vi også din rådgiver. En befaring fra Flesland Flis er selvfølgelig gratis og uforpliktende. Ta kontakt i god tid for å avtale et tidspunkt. Vi har befaringer både morgen og kveld.

Det første du gjør er å kontakte oss via epost, telefon, skjema eller messenger for å avtale tidspunkt for befaring. Fortell oss gjerne litt om badet du skal pusse opp, så er vi bedre forberedt.

Typiske spørsmål dreier seg om muligheter for skjulte høytalere, smarthus og moderne dusj/toalett produkter


Bestill gratis befaring her


Vi er ikke bare raske når det kommer til oppussingen. Vi sender pristilbudet rett etter endt befaring, så du slipper å vente ukevis på å ta en avgjørelse. Tilbudet inkluderer alt fra A til Å, og er selvsagt uforpliktende.

Tilbudet er satt sammen av priser fra elektriker, rørlegger og flislegger. Samt andre tredjeparter, dersom det vil være aktuelt. Du trenger kun forholde deg til din kontaktperson hos oss.

Har du kommentarer til tilbudet setter vi stor pris på tilbakemelding.


Vi leverer KUN fliser av god kvalitet, og samtlige fliser blir levert av store og seriøse aktører i Bergen. Både Bergersen Flis og Norfloor er sentralt plassert i Bergen sentrum, og har Showroom og personell tilgjengelig.

Det er lett å tro at en flis bare er en flis. Slik er det ikke. Fliser av god kvalitet har bedre overflater, og målene er nøyaktig. Resultatet er en vegg med jevn overflate, like fuger og en mer ekskusiv og slitesterk overflate.Som din totalleverandør kan du få ditt baderom komplett ved å kjøpe baderomsmøblene via oss.

Vi leverer baderomsinnredning fra kjente merkevareprodusenter i topp kvalitet og moderne løsninger. Norfloor og Bergersen Flis har baderomsmøbler utstilt i sine showroom sentralt i Bergen. Hyggelige og erfarne ansatte hjelper det ikke bare med å plukke ut din nye badeinnredning, men tar seg av alt det praktiske for deg. Det eneste du trenger å gjøre, er å plukke ut ditt nye møblement.

Ønsker du å kjøpe baderomsmøblene fra velkjente Linn Bad og Foss bad, kan dette gjøres via Rørlegger Hagenes AS.


Når vi starter oppussingen, går det 10 dager fra start til slutt. Dette klarer vi fordi vi lenge har jobbet sammen med våre samarbeidspartnere, og har faste prosedyrer for fremdriften.

Når dere takker ja til et tilbud fra Flesland Flis blir oppdraget plassert i køsystemet vårt. Så blir dere varslet ca 1 uke før oppstart. Normal ventetid fra aksept til oppstart er 1-2 mnd.