Vanlig og digital befaring

Her hos Flesland Flis AS har vi pauset arbeider som renovering av bad og flislegging. Men vi tilbyr fremdeles befaring av bad. Vi henviser til denne artikkelen fra NELFO, vedr. det å få besøk av håndverkere i disse Corona-tider:

Slipp håndverkeren inn.

2 typer befaring:

  • Vanlig befaring - Vi tar korrekte forhåndsregler, og gjennomfører en ordinær befaring.
  • Digital befaring - Ønsker du ikke besøk? Null problem. Vi tar befaringen via Facebook Messenger.

Når vi befarer et bad, er vi også din rådgiver. En befaring fra Flesland Flis er selvfølgelig gratis og uforpliktende. Ta kontakt i god tid for å avtale et tidspunkt. Vi har befaringer både morgen og kveld.

Det første du gjør er å kontakte oss via epost, telefon, skjema eller messenger for å avtale tidspunkt for befaring. Fortell oss gjerne litt om badet du skal pusse opp, så er vi bedre forberedt.

Typiske spørsmål dreier seg om muligheter for skjulte høytalere, smarthus og moderne dusj/toalett produkter


Bestill gratis befaring her


Vi er ikke bare raske når det kommer til oppussingen. Vi sender pristilbudet rett etter endt befaring, så du slipper å vente ukevis på å ta en avgjørelse. Tilbudet inkluderer alt fra A til Å, og er selvsagt uforpliktende.

Tilbudet er satt sammen av priser fra elektriker, rørlegger og flislegger. Samt andre tredjeparter, dersom det vil være aktuelt. Du trenger kun forholde deg til din kontaktperson hos oss.

Har du kommentarer til tilbudet setter vi stor pris på tilbakemelding.


Vi leverer KUN fliser av god kvalitet, og samtlige fliser blir levert av store og seriøse aktører i Bergen. Både Bergersen Flis og Norfloor er sentralt plassert i Bergen sentrum, og har Showroom og personell tilgjengelig.

Det er lett å tro at en flis bare er en flis. Slik er det ikke. Fliser av god kvalitet har bedre overflater, og målene er nøyaktig. Resultatet er en vegg med jevn overflate, like fuger og en mer ekskusiv og slitesterk overflate.Våre kunder får 25% i rabatt på møbler fra Foss Bad og Linn Bad.

Møbler forhandles gjennom vår samarbeidspartner, Rørlegger Hagenes AS.


Når vi starter oppussingen, går det 10 dager fra start til slutt. Dette klarer vi fordi vi lenge har jobbet sammen med våre samarbeidspartnere, og har faste prosedyrer for fremdriften.

Når dere takker ja til et tilbud fra Flesland Flis blir oppdraget plassert i køsystemet vårt. Så blir dere varslet ca 1 uke før oppstart. Normal ventetid fra aksept til oppstart er 1-2 mnd.


Flesland Flis Logo

Vi har gjort det rimelig og enkelt for Bergensere å pusse opp badet i over 10 år! Teamet består av profesjonelle aktører