Bestillingskjema

Fyll inn alle felter i skjemaet merket med *. Vi kontakter deg ved første anledning.


Vi pusser opp over 150 bad i året i Bergen og omegn. Vår nytt bad på 10 dager garanti, har vi hatt i åresvis og er ett samarbeid mellom oss, rørlegger og elektriker.

Vi avtaler befaring på ønsket dag og tidspunkt. Vi strekker oss langt for å kunne komme når det passer dere. Vi tar med fliseprøver og kommer med gode råd og tips. Befaringen er selvsagt helt uforpliktende.

Gratis befaring og uforpliktende pristilbud

Etter endt befaring sender vi ut ett tilbud basert på deres valg med vår 10 dagers nytt bad garanti. Vi garanterer også at hele prosessen med befaring, tilbud og utførelse blir profesjonell og behagelig.

Kontakt oss

post@fleslandflis.no eller ring oss på 55 99 06 20

Bestill befaring

Last opp vedlegg som PDF, DOC eller bilde.

SAMARBEIDSPARTNERE

Logo til BEA

BEA er en totalentreprenør innenfor prosjektering, utbygging, rehabilitering, drift og vedlikehold av teknisk infrastruktur. Vi leverer kvalitets produkter fra de mest anerkjente leverandørene i markedet.

BEA - Elektriker i Bergen

Logo til Hagenes AS

Hagenes AS ble etablert i 2007, og er en etablert rørlegger i Bergen. Vi er en totalleverandør på VVS. Pusse opp badet? Hagenes AS utfører alle typer VVS installasjoner for private og bedrifter.

Hagenes AS - Rørlegger Bergen

Logo til Askøy Kjøkkensenter

Askøy Kjøkkensenter as ble etablert i 2003. Etter 5 år på Ravnanger flyttet bedriften til større lokaler på Juvik. Vi har 500m2 med utstillingslokaler og tilbyr løsninger til kjøkken, bad og garderobe.

Askøy Kjøkkensenter

Logo til NorFloor

Norfloor tilbyr et stort utvalg av fliser, naturstein, baderomsmøbler samt tilbehørsprodukter. Vi lagerfører det meste av det du finner utstilt og kan levere på kun få dager.

NorFloor - Fliser i Bergen

Logo til Gulvlegger Vest

Gulvlegger Vest leverer og monterer alt innenfor vinyl, linoleum, tepper/teppefliser m.m. Hvis du ikke ønsker å bruke fliser i alle rom, anbefaler vi å bruke Gulvlegger vest.

Gulvlegger Vest

Flesland Flis Logo

Vi har gjort det rimelig og enkelt for Bergensere å pusse opp badet i over 10 år! Teamet består av profesjonelle aktører