Vi tilbyr video befaring via Google Meet

Det er i disse tider utfordringer med å gjennomføre befaringer. Kontakt oss om du ønsker befaring på video, så avtaler vi tidspunkt.

VVA tjenester

Trenger du rørlegger og bor i Bergensområdet? Vi er tilgjengelig for oppdrag.

Utekran

Hadde ikke det vært praktisk med en utekran som gir både varmt og kaldt vann? Spør oss.

Bytte av WC

Vi kan tilby enkelt bytte av WC. Alt fra enkle løsninger til moderne spyletoaletter.

Rørleggere tilgjengelig for store og små oppdrag i Bergen og omegn.

Vi er en totalleverandør av håndverkertjenester, og er velkjent for våre tjenester innen flislegging og renovering av bad. Mer om vårt populære konsept nytt bad på 10 dager.

Flesland Flis Rørlegger

Våre rørleggere tilbyr flere tjenester enn kun revovering av bad. Trenger du ny wc? Utekran med kaldt og varmt vann?

Med lang fartstid og et velkjent renome, kan vi garantere god service og produkter av høy kvalitet. Du kan stole på at vi er her gjennom hele reklamasjonstiden.

Spør oss om råd:

post@fleslandflis.no eller ring oss på 55 99 06 20

Bestill rørlegger

Last opp vedlegg om ønskelig.

SAMARBEIDSPARTNERE

Logo til BEA

BEA er en totalentreprenør innenfor prosjektering, utbygging, rehabilitering, drift og vedlikehold av teknisk infrastruktur. Vi leverer kvalitets produkter fra de mest anerkjente leverandørene i markedet.

BEA - Elektriker i Bergen

Logo til Askøy Kjøkkensenter

Askøy Kjøkkensenter as ble etablert i 2003. Etter 5 år på Ravnanger flyttet bedriften til større lokaler på Juvik. Vi har 500m2 med utstillingslokaler og tilbyr løsninger til kjøkken, bad og garderobe.

Askøy Kjøkkensenter

Logo til NorFloor

Norfloor tilbyr et stort utvalg av fliser, naturstein, baderomsmøbler samt tilbehørsprodukter. Vi lagerfører det meste av det du finner utstilt og kan levere på kun få dager.

NorFloor - Fliser i Bergen

Logo til Bergersen Flis

Bergersen Flis har flyttet inn i moderne og tidsriktige lokale på Nesttun. Hvor private kunder kan se en av Norges flotteste og mest moderne flisutstillinger med baderomsmøbler og vvs-produkter.

Bergersen Flis - Fliser i Bergen

Logo til Gulvlegger Vest

Gulvlegger Vest leverer og monterer alt innenfor vinyl, linoleum, tepper/teppefliser m.m. Hvis du ikke ønsker å bruke fliser i alle rom, anbefaler vi å bruke Gulvlegger vest.

Gulvlegger Vest

Logo til Flisekompaniet

Flisekompaniet er Norges ledende leverandør av fliser. De tilbyr et bredt vareutvalg av produkter til baderommet, uteplassen, naturstein og andre oppussingsprodukter til norske hjem.

Fliser fra Flisekompaniet