Bestillingskjema

Fyll inn alle felter i skjemaet merket med *. Vi kontakter deg ved første anledning.


Kontakt oss dersom du lurer på noe

 • Hva koster det å pusse opp badet?

  Prisene er varierende. Beliggenhet, størrelse, produkter, elektriske løsninger mm har alle betydning for den endelige prisen. Derfor kommer vi på gratis befaring og setter opp ett pristilbud basert på deres ønsker

 • Når kan dere starte på badet mitt?

  Dette spørsmålet er litt vanskelig å svare på. Vi har normalt rundt 1 mnd ventetid, men dette kan variere. Når du takker ja til et tilbud fra Flesland Flis blir du registrert i arbeidskallenderen vår på første ledige plass. Vi bekrefter tilbake til deg hvilken mnd vi skal starte på oppdraget ditt. Ca en uke før vi starter blir du varslet om oppstartsdato.

 • Følger dere våtromsnormen?

  Flesland Flis bygger og utfører sine oppdrag i henhold til gjeldende forskrift fra Direktoratet For Byggkvalitet og Håndverkertjenesteloven. Dette er ufravikelige krav og lover og sikrer at alle tekniske instalasjoner er lovlige og holder forventet standard. I henhold til håndverkertjensteloven er det 5 års garanti på hånverkertjenester.

 • Hvor kjøper jeg fliser?

  Dere kan se og velge fliser hos Bergersen Flis på Gården Senter eller hos Norfloor Bergen i Kanalveien 88. Ta kontakt med betjeningen og fortell dem at Flesland Flis skal pusse opp badet deres. Dere velger fliser og så vil de kontakte oss for mengde som skal bestilles. Husk – det ligger penger for fliser i tilbudet vårt, men disse vil vi kreditere på sluttfakturaen og belaste dere den faktiske kostnaden for flisene dere velger.

Flesland Flis Logo

Vi har gjort det rimelig og enkelt for Bergensere å pusse opp badet i over 10 år! Teamet består av profesjonelle aktører